У промоутерській компанії Top Rank назвали два місця, які претендують на проведення бою між українським боксером Василем Ломаченком та кубинцем Теофімо Лопесом, повідомляє Boxingscene.com.

За словами голови Top Rank Боба Арума, на проведення бою між Ломаченком та Лопесом претендують два міста. Перша пропозиція надійшла з США, де пропонують провести цей поєдинок в Нью-Йорку — в спортивному центрі Madison Square Garden або на спортивній арені Barclays Center. Інша пропозиція — провести бій у Саудівській Аравії, але у якому місці та на якому майданчику, наразі невідомо. Також Арум повідомив про те, що бій пройде в квітні або в травні.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Василь Ломаченко востаннє виходив у ринг 1 вересня 2019 року проти Люка Кемпбелла з Великої Британії та переміг його за рішенням суддів. А Теофімо Лопес свій останній бій провів 14 грудня проти Річарда Коммі з Гани та відправив його в нокаут у другому раунді.

Нагадуємо, що нещодавно американський репер Casanova 2Х порівняв найближчого суперника Ломаченка Джервонту Дейвіса з Майком Тайсоном та Деонтеєм Уайлдером.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як раніше розповідав портал Знай.ua, відомий американський промоутер Лу Дібелла прокоментував майбутній поєдинок.

Також Знай.ua розповідав про те, що батько Лопеса пригрозив Ломаченку.