Колишній чемпіон у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Енді Руїс визначився з першим суперником на шляху до повернення втрачених у грудні титулів, повідомляє IFL TV

Найближчим суперником Руїса може стати британець Діллан Уайт. Промоутер останнього Едді Хірн повідомив, що бій пройде в квітні. Найімовірніше — у Великій Британії. За словами Хірна, усе залежить від поєдинку між українцем Олександром Усиком та британцем Дереком Чісорою, а також від наступного бою Ентоні Джошуа.

Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images
Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images

Саме Ентоні Джошуа виграв у Руїса усі три титули в грудні минулого року, перемігши американця в реванші рішенням суддів.

Нагадуємо, що стало відомо, де може пройти бій між українським боксером Василем Ломаченком та кубинцем Теофімо Лопесом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше розповідав портал Знай.ua, американський репер Casanova 2Х порівняв найближчого суперника Ломаченка Джервонту Дейвіса з Майком Тайсоном та Деонтеєм Уайлдером.

Також Знай.ua розповідав про те, що батько Лопеса пригрозив Ломаченку.