Знаменитий британський боксер-важковаговик, чемпіон за версіями WBA, WBO, IBO та IBF в надважкій вазі Ентоні Джошуа спростував розмови про те, що він, нібито, збирається завершити кар’єру вже найближчим часом, повідомляє “24Boxing”.

За словами Джошуа він планує провести ще щонайменше 14-15 боїв у професійному боксі, а потім завершити кар’єру.

Ентоні Джошуа переміг Енді Руїса і повернув свої титули, twitter.com/MatchroomBoxing
Ентоні Джошуа переміг Енді Руїса і повернув свої титули, twitter.com/MatchroomBoxing

“В результаті у мене в професіоналах буде не більше 40 поєдинків”, - сказав Джошуа, якому в жовтні минулого року виповнилось 30 років.

Нагадуємо, що наступний бій за участю Ентоні Джошуа разом з поєдинком між українцем Олександром Усиком та британцом зімбабвійського походження Дереком Чісорою є одним з вирішальних у визначенні дати проведення бою між американцем Енді Руїсом та іншим британським боксером Ділланом Уайтом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше розповідав портал Знай.ua, американський репер Casanova 2Х порівняв найближчого суперника Ломаченка Джервонту Дейвіса з Майком Тайсоном та Деонтеєм Уайлдером.

Також Знай.ua розповідав про те, що стало відомо, де може пройти бій між українським боксером Василем Ломаченком та кубинцем Теофімо Лопесом.