Російський боксер-важковаговик Денис Лебедєв оголосив про те, що завершує кар’єру в професійному боксі, повідомляє портал “siteua.org”.

До рішення завершити кар’єру колишній чемпіон у важкій вазі за версіями WBA та IBF Лебедєв прийшов після того, як програв південноафриканському боксеру Табісо Мчуну. “Я мав перемагати у цьому бою, але поступився. Не програв, просто не зміг перемогти. Особливо майстерного в супернику нічого не було, але я навіть з таким не впорався. Потрібно було знайти в собі сили та сказати собі “досить””, - повідомив Лебедєв.

Денис Лебедєв
Денис Лебедєв

Також Лебедєв подякував своїм прихильникам за те, що підтримували його та не критикували за поразку від Мчуну.

Нагадуємо, що днями назвали ймовірне місце, де навесні пройде бій між українським боксером Василем Ломаченком та кубинцем Теофімо Лопесом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше розповідав портал Знай.ua, американський репер Casanova 2Х порівняв найближчого суперника Ломаченка Джервонту Дейвіса з Майком Тайсоном та Деонтеєм Уайлдером.

Також Знай.ua розповідав про те, що батько Лопеса пригрозив Ломаченку.