Стало відомо, що дві перших ракетки України Еліна Світоліна і Даяна Ястремська нарешті дізналися імена своїх суперниць у першому раунді турніру WTA у Брісбені (Австралія).

Еліна Світоліна і Даяна Ястремська

Так, четверта сіяна Еліна Світоліна почне свій шлях по турнірній сітці з матчу проти американської тенісистки Даніель Коллінс, 29-ї ракетки світу. А ось на Даяну Ястремскую чекає випробування тенісистки Кікі Бертенс, яка отримала шостий номер посіву.

Слід зазначити, що змагання в основній сітці Брісбена стартують вже в понеділок, 6 січня.

Нагадаємо, що талановита українська тенісистка повернулася на корт після важкої травми - у травні 2019 Дар'я Лопатецька перенесла важку операцію на коліні, яку їй оплатила Еліна Світоліна.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в австралійському Брісбені стартує турнір WTA Brisbane International, в якому візьмуть участь чотири українські тенісистки. Перша і друга ракетки України Еліна Світоліна і Даяна Ястремська почнуть відразу з основної сітки турніру.

Також портал Знай.ua писав, що третя ракетка України Леся Цуренко прибула в Китай, де готується відкрити сезон на турнірі WTA Shenzhen Open. Відео зі своєю тренування в Шеньчжені Цуренко розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.