Знаменитий британський боксер-важковаговик, чемпіон за версіями WBA, WBO, IBO та IBF в надважкій вазі Ентоні Джошуа розвіяв чутки про готовність втратити один зі своїх титулів.

Володимир Кличко і Ентоні Джошуа
Володимир Кличко і Ентоні Джошуа

"Я завжди говорив, що поясу не роблять мене тим, ким я є. Я залишуся чемпіоном, навіть якщо у мене відберуть титул. Значить, потім у мене буде шанс зустрітися з новим чемпіоном і повернути свій пояс. Якщо змусять віддати пояс – доведеться зробити це. Але я його поверну", – сказав Джошуа.

Британець ризикує втратити один з своїх титулів через те, що на бій з ним у першій половині 2020 року претендують відразу два людини – Кубрат Пулєв з боку IBF і Олександр Усик по лінії WBO.

За словами Джошуа він планує провести ще щонайменше 14-15 боїв у професійному боксі, а потім завершити кар’єру.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Ентоні Джошуа переміг Енді Руїса і повернув свої титули, twitter.com/MatchroomBoxing
Ентоні Джошуа переміг Енді Руїса і повернув свої титули, twitter.com/MatchroomBoxing

“В результаті у мене в професіоналах буде не більше 40 поєдинків”, - сказав Джошуа, якому в жовтні минулого року виповнилось 30 років.

Нагадуємо, що наступний бій за участю Ентоні Джошуа разом з поєдинком між українцем Олександром Усиком та британцом зімбабвійського походження Дереком Чісорою є одним з вирішальних у визначенні дати проведення бою між американцем Енді Руїсом та іншим британським боксером Ділланом Уайтом.

Як раніше розповідав портал Знай.ua, американський репер Casanova 2Х порівняв найближчого суперника Ломаченка Джервонту Дейвіса з Майком Тайсоном та Деонтеєм Уайлдером.

Також Знай.ua розповідав про те, що стало відомо, де може пройти бій між українським боксером Василем Ломаченком та кубинцем Теофімо Лопесом.