Форвард "Мілана", колишній нападник збірної Швеції, Златан Ібрагімович може повернутися в збірну.

Про це заявив головний тренер збірної Янне Андерссон, пише Fotbollskanalen.

За його словами, у нього з Ібрагімовичем був конфлікт, але Андерссон змінив свою позициюю і чекає його дзвінка.

"Ситуація з гравцями, які раніше відмовлялися грати за збірну, залишається колишньою - якщо хтось змінив свою думку, то може зв'язатися зі мною. В цьому немає нічого складного.

Так, був конфлікт з Ібрагімовичем. Але я досить добре вмію залишати такі речі в минулому. Тоді я був розчарований, але зараз все нормально. Якщо Златан теж змінив свою позицію, то чекаю його дзвінка", - заявив Янне Андерссон.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Андерссона та Ібрагімовича був конфлікт. Тренер не викликав у збірну Швеції гравців іноземного походження.

Як писав Знай.ua, в Мальме (Швеція) вандали спиляли статую колишнього форварда "Лос-Анджелес Гелаксі" Златана Ібрагімовича.

Як повідомляє tribuna.com, пам'ятник обрізали вночі 5 січня. Статую обрізали біля ніг, і вона впала на бік на огорожу. При цьому на голову пам'ятника натягнули чорний светр з жовтим написом "Швеція".

Крім того, біля скульптури написали "Прибрати".

Поліція класифікує те, що трапилося як вандалізм.

Нагадаємо, що ця статуя вже кілька разів піддавалася вандалізму після того, як Ібрагімович, вихованець "Мальме", став співвласником клубу "Хаммарбю" - головного суперника його рідного клубу.

Як писав Знай.ua, 22 грудня статуї обрізали ніс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).