Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) проведе наступний бій проти американця Дональда Серроне. Поєдинок пройде в рамках напівсередньої ваги.

Бій відбудеться 18 січня в Лас-Вегасі в рамках UFC 246.

Серроне поділився очікуваннями від майбутнього бою.

За словами бійця, він упевнений у своїх силах і вважає себе кращим, за суперника.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чи відчуваю я себе краще, як боєць змішаних єдиноборств? Так, абсолютно. Я пройшов через багато чого, побував у великих боях. Проходив цей шлях багато разів. Це буде мій 51-й бій в ММА. Я робив це частіше, ніж хто-небудь інший.

Мені було все одно. Вони подзвонили мені і сказали, що Конор хоче битися зі мною в напівсередній вазі. Я відповів: "Так, давайте зробимо це". З нетерпінням чекаю бою", - передає слова Серроне Mmafighting.com.

Тренер Макгрегора Джон Кавана також поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.

За його словами, Макгрегор може вирішити все за декілька секунд, а може зупинити суперника в останніх раундах.

"Думаю, що Конор зупинить Серроне в останніх раундах. Це мої думки, особисто я готую себе саме до такого розвитку подій. Звичайно, Макгрегор може вибухнути і вирішити все за кілька секунд.

Мабуть, головну роль зіграє вага - вони виступлять у напівсередньому дивізіоні і будуть трохи важчими. Через це поєдинок завершиться в пізніх раундах", - передає слова Кавани BJPenn.

Квитки на шоу, яке стане поверненням Макгрегора в октагон, вже надійшли у продаж.

Як повідомив журналіст Yahoo Sports Кевін Лоль, всі квитки на UFC 246 були продані за один день. Організатори заробили вже 10 мільйонів доларів.

Нагадаємо, в останньому бою Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову. А Серроне програв два останніх бої Тоні Фергюсону і Джастіну Гэтжи.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.