Легендарний півзахисник збірної Італії та "Бока Хуніорс" Даніеле де Россі прийняв рішення завершити професійну кар'єру, повідомляє Sky Sports.

Про це 36-річний футболіст оголосив на спеціальній прес-конференції.

За словами Де Россі, він хоче присвятити себе сім'ї та дочці.

"У мене немає ніяких травм або інших серйозних проблем. Мені просто потрібна моя дочка і моя сім'я. Я сумую за ним. У мене немає проблем із новим керівництвом. Боси "Боки Хуніорс" намагалися переконати мене, але це не остаточне рішення.

В "Боке" мене прийняли дуже тепло, і я ніколи цього не забуду. Продовжу дивитися матчі Хуніорс і, впевнений, що ще з'явлюся на трибунах цього клубу. Я закінчую ігрову кар'єру. Але можу сказати одне: я продовжу працювати в футболі", - передає слова Де Россі Football-Italia.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Де Россі перейшов до "Боки" влітку 2019 року. До цього футболіст протягом 17 сезонів виступав за "Рому", у складі якої двічі перемагав у Кубку Італії та один раз в Суперкубку країни. У 2006 році став чемпіоном світу у складі збірної Італії.

Як писав Знай.ua, форвард "Мілана", колишній нападник збірної Швеції, Златан Ібрагімович може повернутися в збірну.

Златан Ібрагімович, Getty Images
Златан Ібрагімович, Getty Images

Про це заявив головний тренер збірної Янне Андерссон, пише Fotbollskanalen.

За його словами, у нього з Ібрагімовичем був конфлікт, але Андерссон змінив свою позициюю і чекає його дзвінка.

"Ситуація з гравцями, які раніше відмовлялися грати за збірну, залишається колишньою - якщо хтось змінив свою думку, то може зв'язатися зі мною. В цьому немає нічого складного.

Так, був конфлікт з Ібрагімовичем. Але я досить добре вмію залишати такі речі в минулому. Тоді я був розчарований, але зараз все нормально. Якщо Златан теж змінив свою позицію, то чекаю його дзвінка", - заявив Янне Андерссон.

У Андерссона та Ібрагімовича був конфлікт. Тренер не викликав у збірну Швеції гравців іноземного походження.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).