Керівництво іспанської "Барселони" почало розслідування інциденту з групою своїх фанатів "Boixos Nois" на матчі резервної команди каталонців проти "Еспаньола Б".

4 січня на стадіоні імені Йохана Кройфа, ультрас "Барселони" висміяли покійного гравця "Еспаньола" Даніель Харке.

"Якщо Дані Харке заб'є, то це буде гол-привид", - вигукували вони.

Крім того, вболівальники вигукували нацистські вітання, повідомляє RAC1. В кінці першого тайму поліцейські вивели хуліганів зі стадіону.

Матч закінчився внічию 2:2.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зазначимо, що 26-річний Харке помер від серцевого нападу у 2009 році.

Як писав Знай.uа, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.

В кінці першого тайму вболівальники "Райо" почали освистувати Зозулю і вигукувати з трибун "Зозуля - е**ний нацист".

Нагадаємо, Роман Зозуля в 2017 році перейшов в "Райо Вальєкано" на правах оренди, але не зіграв за команду жодного матчу, оскільки фанати клубу змусили керівництво відмовитися від українського футболіста, аргументуючи це його нацистськими політичними поглядами.
У вересні 2017 року Зозуля підписав контракт з "Альбасете".

Під час травми в 2015 році Зозуля допомагав українській армії, заснувавши разом з волонтерами Дніпра фонд "Народна армія". Виставив на аукціон свою медаль фіналіста Ліги Європи, щоб виручені кошти спрямувати на потреби бійців АТО.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Футболіст фотографувався з військовими, у тому числі з батальйону "Азов", позував з автоматом, а також публікував фото зі Степаном Бандерою.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України підтримав Романа Зозулю.