Головний тренер іспанської "Малаги" Віктор Санчес дель Амо в один момент став "зіркою" інтернету та позбувся своєї посади. А все завдяки його інтимному відео, яке розповсюдили в соцмережах.

Відеозапис, який поширюють в соцмережах, було вкрадено з месенджера тренера. Він відправив її в особистому чаті.

На записі Віктор Санчес дель Амо стоїть у трусах та футболці андалусійского клубу, а потім знімає нижню білизну, щоб показати пеніс.

У Twitter бажаючі можуть переглянути збережене відео без цензури, але воно призначено лише для тих, кому виповнилося 18 років.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

В "Малазі" в офіційній заяві повідомили, що Санчес дель Амо відсторонено від посади. Щоправда, на час розслідування ситуації.

Сам тренер заявив, що став жертвою злочину проти його особистого життя.

"Я став жертвою злочину проти приватного життя з переслідуванням і здирництвом. Справа вже розбирає поліція, я дотримуюся інструкцій слідчих. У той же час поспішаю поінформувати, що поширення відеоролика також вважається злочину. Дякую за розуміння і підтримку", - написав колишній наставник мадридського " Реала "у себе в Twitter.