Воротар хокейного клубу "Нью-Джерсі Девілс" Маккензі Блеквуд під час матчу проти "Айлендерс" втратив кілька зубів, але продовжив гру.

Як повідомляє 24tv.ua, шайба потрапила Блеквуду в захисний шолом. Удар був таким сильним, що йому знадобилася допомога лікарів. В результаті, у хокеїста виявилися вибиті кілька передніх зубів, але він вирішив продовжити гру.

У результаті його команда програла в овертаймі.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Відеоогляд матчу Нью-Джерсі - Айлендерс:

Як писав Знай.ua, батьки влаштували жорстку бійку на хокейному матчі дитячих команд.

У Білорусі, а саме в місті Орша, проходив міжнародний турнір з хокею серед дітей 2008 року народження і молодше. Крім місцевої команди в змаганнях брали участь представники Гродно, Гомеля, Ліди (всі Білорусь), Києва (Україна) і Луча, Бєлгорода, Мурманська (всі Росія).

Найгарячішим вийшов поєдинок між Оршею і Неманом. Причому основні події розгорнулися не на майданчику, а на трибунах. Там зчепилися батьки десятирічних дітей - бійка вийшла масовою і лютою. Нещодавно її відео потрапило в мережу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Канаді хокейний матч переріс на криваве побоїще.

Канадські хокейні команди Acadia Axemen і StFX влаштували масову бійку під час університетського матчу.
У бійці брали участь всі гравці, і навіть тренери команд.
У результаті восьмеро гравців команди-господарки, п'ятеро гостей, а також обидва тренери отримали дискваліфікацію до кінця матчу, а загальний штрафний час склав 310 хвилин.

Гра закінчилася перемогою Акадии з рахунком 6:3.

Як повідомляв портал Знай.ua, шведські хокеїсти влаштували льодове побоїще.