Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) проведе наступний бій проти американця Дональда Серроне. Поєдинок пройде в рамках напівсередньої ваги.

Бій відбудеться 18 січня в Лас-Вегасі в рамках UFC 246.

Боєць UFC Хорхе Масвидаль дав свій прогноз на цей бій. За його словами, Макгрегор - фантастичний боєць і він переможе Серроне.

"Можу припустити, що їх бій може закінчитися по-різному. Макгрегор фантастичний боєць. У перші хвилини поєдинку він є неймовірним бійцем, у якого шалена швидкість і хороша сила. Але якщо говорити про Серроне, то він занадто повільний для Конора. Мені здається, що Макгрегор зуміє здолати свого суперника на початку бою. Якщо Серроне почне обмінюватися ударами, то Макгрегор переможе в перших двох раундах", - передає слова Масвидаля MMA Junkie.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Тренер Макгрегора Джон Кавана також поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.

За його словами, Макгрегор може вирішити все за декілька секунд, а може зупинити суперника в останніх раундах.

"Думаю, що Конор зупинить Серроне в останніх раундах. Це мої думки, особисто я готую себе саме до такого розвитку подій. Звичайно, Макгрегор може вибухнути і вирішити все за кілька секунд.

Мабуть, головну роль зіграє вага - вони виступлять у напівсередньому дивізіоні і будуть трохи важчими. Через це поєдинок завершиться в пізніх раундах", - передає слова Кавани BJPenn.

Квитки на шоу, яке стане поверненням Макгрегора в октагон, вже надійшли у продаж.

Як повідомив журналіст Yahoo Sports Кевін Лоль, всі квитки на UFC 246 були продані за один день. Організатори заробили вже 10 мільйонів доларів.

Нагадаємо, в останньому бою Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову. А Серроне програв два останніх бої Тоні Фергюсону і Джастіну Гэтжи.