Боєць Bellator Діллон Деніс, спаринг-партнер екс-чемпіона UFC Конора Макгрегора, поділився подробицями бійки з командо Хабіба Нурмагомедова після бою на UFC 229.

За словами Деніса, він наніс декілька ударів і Хабіб намагався втекти.

"Знаєте, це було забавно. Коли він перестрибнув через клітку, у нього були підняті руки і ноги. Так що він, напевно, не знав, чим він хоче мене вдарити.

Я поставив блок, а потім я завдав удар справа. Хабіб пішов на мене, але я пробив аперкот. Він намагався втекти, але я схопив його за голову.

Там творилося справжнє божевілля, всі билися, всюди поліцейські. А Хабіб до мене навіть не доторкнувся. Я пам'ятаю, що завдавав йому велику кількість ударів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він же намагався втекти від мене, а я намагався схопити Нурмагомедова за голову і пробивав аперкоти. Але все відбувалося дуже швидко", - розповів Денис.

Як писав Знай.ua, бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.