Два українських боксери можуть стати учасниками нового - третього сезону Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

Організатор турніру Калле Зауерланд в інтерв'ю IFL TV назвав вагові категорії, в яких будуть проводитися змагання у наступному році.

Це найлегша вага (до 50,8 кг), друга найлегша вага (до 52,2 кг), середня вага (до 72,6 кг) і друга середня вага (до 76,2 кг).

У зв'язку з цим, можна припустити, що два українці можуть отримати пропозиції виступити на турнірі: Артем Далакян, який володіє поясом WBA в найлегшій вазі, а також Сергій Дерев'янченко (13-2, 10 КО), який виступає в середній вазі.

Як писав Знай.ua, організатори Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS в наступному сезоні планують провести турнір в суперважкій вазі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

WBSS проведе турнір у суперважкій вазі
WBSS проведе турнір у суперважкій вазі

Про це повідомив один із організаторів змагань - промоутер Калле Зауерлянд.

За його словами, чемпіони світу і проспекти навряд чи погодяться на участь, але він упевнений, що зможе організувати цікавий турнір.

"Ми можемо запросити Ділліана Уайта, Дерека Чісору, і таких молодих хлопців, як Дюбуа, Хрговіч, Кабаэль, їх багато. Я можу назвати 12-13 імен, але нам доведеться обмежитися вісьмома, може бути, ми навіть зробимо кілька кваліфікацій? Ми б напевно змогли заплатити їм більше, ніж вони заробляють зараз. Адже справа завжди в грошах", - сказав Зауерлянд.

Нагадаємо, Олександр Усик виграв Всесвітню боксерську суперсерию WBSS, перемігши у фіналі росіянина Мурата Гассієва, і ставши абсолютним чемпіоном у важкій вазі.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).