Багато шанувальників гарного і результативного футболу вже страждають від нетерпіння і хочуть дізнатися, що ж сталося з українським півзахисником "Вест Хема" Андрієм Ярмоленко, і чому "Ярмола" не виходить на поле.

Так, тренер "Вест Хема" Девід Мойес розповів, що Андрій зараз перебуває на реабілітації і саме тому він не зіграв проти Шеффілд Юнайтед. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Андрій Ярмоленко, facebook.com/WestHam
Андрій Ярмоленко, facebook.com/WestHam

"Андрію зробили чергову ін'єкцію в стегно, – сказав Мойес на передматчевій прес-конференції. – Тепер треба зачекати на результати. Сподіваюся, все буде добре, і відсутність Ярмоленка не затягнеться".

Відомо, що у цьому сезоні АПЛ Андрій провів 15 матчів (3 голи). Востаннє Ярмоленко виходив на поле у складі "Вест Хема" 14 грудня у поєдинку проти Саутгемптона.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, фанати довели: зірковий новачок "Бетіса" пішов після образ.

Як повідомляв Знай.uа Зінченко став найдорожчим українським футболістом.

Знай.uа писав, Феррарі, годинник з діамантами і два літаки: зірка футболу пожертвував усім заради дітей.