У п'ятницю і в суботу гравці київського "Динамо" проходять медобстеження після повернення з відпусток.

Під час досить нудної процедури медобстеження доводиться піднімати собі настрій самим. Тож, футболісти пореготали один над одним просто у коридорі, поки очікували своєї черги до лікаря. Яскравий момент потрапив на відео.

"Виглядаєш як мій дідусь", – сказав Кадірі, оцінивши цибулю данської вінгера.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гарний настрій - це завжди запорука успіху! Кумедний випадок трапився сьогодні на медобстеженні киян - ганський півзахисник "Динамо" Кадірі тонко пожартував над своїм другом та партнером по команді Міккелем Дуелундом.

Нагадаємо, що воротар київського "Динамо" і збірної України Денис Бойко пожертвував гроші на допомогу по боротьбі з масштабними лісовими пожежами в Австралії, які вирують на континенті вже більше двох місяців.

Як повідомляв портал Знай.ua, півзахисник української збірної і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко очолив список найдорожчих українських футболістів за версією футбольного порталу Transfermarkt.

Також портал Знай.ua писав, що експівзахисник київського "Динамо" і збірної України Тарас Михалик влаштував бійку на Різдвяному турнірі з футзалу в Луцьку.