Німецький футболіст Ерік Бірігітті, який виступав у складі американського клубу “Гастінгс Бронкос” загинув під час відпустки в Австралії, повідомляє El Caso.

Ерік Бірігітті

Як повідомляється, Бірігітті знаходився в Австралії у відпустці разом з друзями. Під час прогулянки узбережжям він впав у воду та потрапив у течію, яка винесла футболіста у відкрите море, де на нього напали акули.

Біла акула, фото: nat-geo
Біла акула, фото: nat-geo

Також повідомляється, що, окрім Бірігітті, рятувальники знайшли рештки ще одного чоловіка, який загинув від зубів морських хижаків — він був дайвером.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що український півзахисник англійського “Вест Хема” Андрій Ярмоленко через травму не зможе допомогти своїй команді у найближчих матчах.

Як повідомляв Знай.uа, півзахиcник англійського “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко став найдорожчим українським футболістом.

Також портал Знай.uа писав про те, що: Феррарі, годинник з діамантами і два літаки: зірка футболу пожертвував усім заради дітей.