У п'ятницю, 10 січня, першу гонку в 2020 році на Кубку світу з біатлону провели чоловіки. На 4 етапі в Оберхофі вони бігли спринт, який виграв французький спортсмен Мартен Фуркад. Для нього це 78 перемога на Кубку світу. Також в боротьбу за гідну нагороду міг втрутитися норвезький спортсмен Тар'єю Бе, однак він промазав на стійці, до того ж, спочатку забув піти на штрафне коло. В результаті чоловікові потім довелося повертатися.

Тар'єю Бе

"Я був дуже задоволений тим, як складалася гонка після хвороби. Допустив один промах на стійці і був дуже налаштований переключитись на останньому колі, схопив дрючка і рвонув на максимальній швидкості до спуску. Після стійки я встиг добігти до Уралу. Я встиг пройти один спуск і раптом зрозумів: я забув пробігти коло. Розвернувся, по дорозі назад мало не зіткнувся з чотирма або п'ятьма спортсменами і подолав підйом", – розповів Бе, який став 24-м.

Також він зізнався, що дуже засмутився, а сам він виглядав безглуздо.

"Пробіг це коло і дійшов до фінішу… Не знаю, яке було б місце, якби цього не сталося. Зрозуміло, я розчарований. Дитяча помилка. Фуркад підійшов до мене і сказав, що з ним таке сталося одного разу в Росії. Такого не повинно було статися. Гонка була хорошою. Втішуся тим, що я в нормальній формі. Про що я думав, коли повертався? Що виглядаю безглуздо", - сказав норвежець.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що чемпіон світу 2019 року з біатлону в гонці переслідування Дмитро Підручний вдруге став батьком.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Лозанні відбулася урочиста церемонія відкриття III Юнацьких Олімпійських ігор-2020.

Також портал Знай.ua писав, що українська біатлоністка Олена Підгрушна виграла індивідуальну гонку Кубка Австрії в Хохфільцені, де збірна України проводить тренувальний збір.