Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів Великого шолома, виграла турнір в Окленді (Нова Зеландія).

Серена Вільямс, WTA
Серена Вільямс, WTA

У фіналі Вільямс обіграла американку Джесіку Пегулу з рахунком 6:3, 6:4.
Серена Вільямс, WTA
Серена Вільямс, WTA

Це перший титул для 38-річної Вільямс за три роки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В останній раз вона перемагала на змаганнях на початку 2017 року, вигравши Відкритий чемпіонат Австралії. Після цього Серена Вільямс народила доньку.
А після повернення до змагань, доходила тільки до фіналів.
Як писав Знай.ua, 15 січня перед стартом Australian Open-2020 відбудеться благодійний вечір тенісу, в рамках якого всі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу по боротьбі з масштабними лісовими пожежами в Австралії, які вирують на континенті вже більше двох місяців.

Пожежі в Австралії, фото: cnn.com
Пожежі в Австралії, фото: cnn.com

Як повідомляють організатори, у виставкових матчах виступлять Рафаель Надаль, Роджер Федерер, Серена Вільямс, Наомі Осака, Каролін Возняцкі, Нік Кіріос і Стефанос Циципас.

Крім того, до збору коштів приєдналися ATP і WTA, багато тенісисти та їх вболівальники.

Директор Australian Open Крейг Тайлі заявив, що організатори вживають усіх заходів, щоб турнір розпочався вчасно і ігрові умови були безпечними для учасників.

Змагання в Мельбурні в кваліфікації стартують 14 січня, а в основній сітці - 20 січня.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс взяла участь у незвичайному челленджі.