На міжнародних змаганнях з вільної боротьби у Туреччині сталася масова бійка.
Інцидент стався в півфінальній зустрічі між українським спортсменом Хасаном Закаріевим та грузином Зурабом Эрбоцанашвілі.
Закарієв відмахнувся від супротивника, після чого послідував удар грузина. Зав'язалася бійка, а яку вступили тренери та інші спортсмени.
Після інциденту обидва спортсмени були дискваліфіковані.
Як писав Знай.ua, екс-півзахисник київського "Динамо" і збірної України Тарас Михалик влаштував бійку на Різдвяному турнірі з футзалу в Луцьку.

36-річний Михалик, виступаючи за клуб з рідного міста Любешів, після низки грубих епізодів накинувся на суперника. Він взяв його за голову, після чого у бійку вплуталися також запасні гравці команд. Серйозної бійки вдалося уникнути. Михалика видалили з майданчика.

Як писав Знай.ua, батьки влаштували жорстку бійку на хокейному матчі дитячих команд.

У Білорусі, а саме в місті Орша, проходив міжнародний турнір з хокею серед дітей 2008 року народження і молодше. Крім місцевої команди в змаганнях брали участь представники Гродно, Гомеля, Ліди (всі Білорусь), Києва (Україна) і Луча, Бєлгорода, Мурманська (всі Росія).

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Найгарячішим вийшов поєдинок між Оршею і Неманом. Причому основні події розгорнулися не на майданчику, а на трибунах. Там зчепилися батьки десятирічних дітей - бійка вийшла масовою і лютою. Нещодавно її відео потрапило в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, шведські хокеїсти влаштували льодове побоїще.