Українські тенісистки дізналися своїх суперниць на стартові раунди кваліфікації першого турніру серії "Великого шолома" Australian Open, який стартує 20 січня.
За підсумками жеребкування Марта Костюк на старті кваліфікації зіграє проти шостої сіяної росіянки Наталії Вихлянцевої. Костюк третій сезон поспіль бере участь у кваліфікації: у 2018 році вона зуміла дійти до третього кола основної сітки, а в минулому - програла у фінальному раунді.
Катаріна Завацька отримала четвертий номер посіву і в першому раунді зустрінеться з китаянкою Ма Шуюэ. Нагадаємо, що в минулому році Завацька вперше зіграла в Мельбурні, поступившись у першому колі відбору.

Катаріна Завацька, btu.org.ua
Катаріна Завацька, btu.org.ua

Ангеліна Калініна в першому раунді відбору зустрінеться з румункою Монікою Нікулеску, посіяною під 20-м номером. У минулому сезоні вона вперше зіграла у кваліфікації Australian Open, дійшовши до другого раунду.
Ангеліна Калініна, Getty Images
Ангеліна Калініна, Getty Images
Дар'я Лопатецька дебютує на турнірах Великого Шолома матчем проти Конні Перрін з Швейцарії.

Результати жеребкування Australian Open-2020
Результати жеребкування Australian Open-2020

В основній сітці турніру зіграють Еліна Світоліна, Даяна Ястремська, Леся Цуренко, Катерина Козлова і Катерина Бондаренко.
Еліна Світоліна
Еліна Світоліна
Як раніше писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна вперше за п'ять років не виступить на турнірі в Дубаї - Dubai Duty Free Championships, який пройде з 17 по 22 лютого.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна заснувала свій благодійний фонд для допомоги талановитим дітям.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще