В Стамбулі міжнародний турнір вільного стилю боротьби між українцям та грузинами Яшар Догові закінчився масштабною бійкою. А сталося це через те, що в мешканця України не витримали нерви і той вдарив свого суперника, який ввів у поєдинку.

Як відзначається, сталося все у півфіналі змагань. Так, у ваговій категорії до 79 кілограмів за 10 секунд до фінальної сирени грузинський борець Зураб Ербоцонашвілі перемагав свого суперника з рахунком 8: 5. В це час в українця Магомеда Закаріева здали нерви, і той без роздумів вдарив його обличчя.

Скріншот з відео

В результаті, грузинський борець дав здачу кривдникові, після чого у бійку втрутилися тренери та спортсмени обох команд. Спочатку українські борці почали бити Ербоцонашвілі, зваливши його на килим потужним ударом. В свою чергу головний тренер збірної Грузії Георгій Іантбелідзе вдарив винуватця конфлікту - Закаріева.

Наразі за рішенням дисциплінарної комісії Міжнародної федерації боротьби, обидва борці дискваліфіковані з турніру в Стамбулі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ჩხუბი საჭიდაო ხალიჩაზე - უკრაინელი მოჭიდავის პროვოკაცია

ჩხუბი საჭიდაო ხალიჩაზე - უკრაინელი მოჭიდავის პროვოკაცია ზურაბ ერბოწონაშვილთან, რასაც ჩხუბი მოჰყვა. ერბოწონაშვილს უკრაინის ნაკრების მწვრთნელმა დაარტყა ხალიჩაზე, ნაკრების მწვრთნელი, გიორგი იანტბელიძე ავიდა და ერბოწონაშვილის დაცვა სცადა - სწორედ ამ დროს დაარტყა იანტბელიძემ ზაკარიევს

Geplaatst door სპორტმიამბე • Sportmiambe op Zaterdag 11 januari 2020

Нагадаємо, що нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі потрапив у сутичку в матчі Суперкубка Іспанії проти "Атлетіко". Так, винуватцем конфлікту став Жорді Альба, який тицьнув пальцем в обличчя Жоау Феліксу.

Як писав Знай.uа, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тайсон з "Шахтаря" може перейти в бразильський клуб.