Український борець греко-римського стилю, дворазовий чемпіон світу і депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Жан Беленюк продемонстрував свої танцювальні навички.

28-річний Беленюк розповів, що його вже два роки поспіль запрошують взяти участь у телешоу "Танці з зірками", але він відмовляється.
"Не впевнений, що глядач готовий до сприйняття моєї техніки. З архіву: "Африканський народний танець в балаклаві", - написав Беленюк в Instagram, опублікувавши відео своєрідного танцю.

Нагадаємо, Жан Беленюк натякнув на перехід в UFC. Спортсмен опублікував інтригуючу фотографію в Instagram.

Спортсмен опублікував інтригуючу фотографію в Instagram.

На фото Беленюк позує з чемпіонським поясом UFC.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Чекаєте?", - підписав знімок Беленюк.

"Бути спортсменом-депутатом - це коли ти встигаєш потренуватися в двогодинну перерву між ранковою та вечірньою частинами пленарного засідання Верховної Ради України", - написав Беленюк у facebook.