Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) зізнався, що був погано підготовлений до бою проти росіянина Хабіба Нурмагомедова (28-0), який він програв.
Макгрегор розповів, що пив увесь тиждень перед боєм з Нурмагомедовим.
"Я не п'ю вже чотири місяці. Минулого разу я пив весь тиждень перед боєм з Хабібом. В моїй крові була отрута або щось подібне. В готелі знаходилися люди з усього світу, я їм дзвонив і домовлявся про спаринги. Вони приходили в зал, де ми влаштовували повноцінний бій без шоломів і охорони. Я перемагав, нокаутуючи їх, а потім йшов святкувати. Я повертався в зал тільки через три дні.
Я не робив те, що повинен був. Я помилявся, і мені вистачить сміливості, щоб визнати це. Я помилився і розчарував людей, але я ніколи не робив так протягом кар'єри, і більше не повторю. Мої люди заслуговують більшого", - розповів Макгрегор в інтерв'ю ESPN.
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

Як писав Знай.ua, бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як раніше повідомляв Знай.ua, Макгрегор 18 січня проведе бій проти американця Дональда Серроне (36-13).

Поєдинок пройде в рамках напівсередньої ваги.

Бій відбудеться в Лас-Вегасі в рамках UFC 246.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Це буде перший бій для Макгрегора після перерви у 16 місяців.