Український боксер напівсередньої ваги (до 66,7 кг) Карен Чухаджян (15-1, 7 КО) проведе бій за вакантний титул WBO International, повідомляє Box Rec.
Поєдинок відбудеться 1 лютого в Калінінграді, Росія.
Чухаджян зустрінеться з росіянином Сергієм Воробйовим (9-0, 6 КО).
Зазначимо, що для українського боксера це перший бій за дорослий чемпіонський титул. Карен Чухаджян - екс-чемпіон світу серед молоді за версіями WBO і WBC.
Як писав Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Бій Ломаченко - Лопес заплановано на травень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.

Поєдинок пройде на знаменитій арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, або на Близькому Сході.

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

Як повідомлчв Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій у топ-20.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.