Обов'язковий претендент на титул WBC у суперважкій вазі Ділліан Вайт (26-1, 18 КО) вважає, що британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) після поразки в бою з мексиканцем Енді Руїсом ніколи не буде колишнім.
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
За словами Уайта, подібне вже відбувалося з Ленноксом Льюїсом, Володимиром Кличком, та іншими важкоатлетами.
"Ми бачили подібне раніше. Леннокс Льюїс був агресивним бійцем, але коли його нокаутував Хасим Рахман, він змінив свій стиль.
Люди забувають, що Володимир Кличко довго був одним з найбільш агресивних важковаговиків, але потім він програв Россу Пьюрітті, Коррі Сандерсу та Леймону Брюстеру, після чого теж змінив стиль. Джошуа зробить те саме.
Високі важковаговики починають свою кар'єру дуже агресивно, але що відбувається потім? Навіть Деонтей Уайлдер, коли пропустив пару плюх у першому поєдинку з Ортісом, зауважив, що краще нікуди не поспішати.
Ми щоразу бачимо таке в історії боксу. Це завжди відбувається однаково", - заявив Уайт.

Як повідомляв Знай.ua, у Ентоні Джошуа закінчується термін для вибору наступного суперника.

7 січня закінчується термін, коли команда британця повинна домовитися про організацію поєдинку з Олександром Усиком або Кубратом Пулєвим.

Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions

Усик є офіційним претендентом на титул WBO в суперважкій вазі, а Пулєв - офіційний претендент на пояс IBF. Обидві організації відправили Джошуа офіційні листи з проханням почати переговори з Усиком та Пулєвим. Джошуа отримав 30 днів на переговори, і термін закінчується 7 січня.

Якщо до цієї дати команди не домовляться, будуть оголошені тендери, або Джошуа доведеться відмовитися від одного з поясів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

Швидше за все, в травні в Лондоні Джошуа проведе захист поясу IBF з Кубратом Пулєвим, а титул WBO звільнить. Потім у березні за нього змагатимуться Усик і Дерек Чісора, а переможець повинен буде провести бій з Джозефом Паркером. А вже переможець цього бою зустрінеться з Ентоні Джошуа, який спробує повернути пояс WBO.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Як розповів промоутер британця Едді Хірн, WBO і IBF поки не можуть знайти компроміс в питанні черговості проведення захистів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.