На днях у мережі розкрили один із головних секретів знаменитого португальського футболіста Кріштіану Роналду. Так, мова йде про харчування спортсмена, а точніше дієту, яка тривалий час була таємницею, пише Sport.

Як відзначається, харчується 34-річний Роналду не мало, не багато - шість разів на день. Так, основою його дієти стала риба, зокрема, риба-меч, тунець та тріска, яка є й улюбленою їжею футболіста.

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

На сніданок Роналду зазвичай їсть шинку з сиром і нежирний йогурт, а протягом цілого дня підтримує себе тостами з авокадо. Щодо першого обіду, то він складається з курки і салату, другий - з риби з салатом, яйцями і оливками. Вже на вечерю спортсмен найчастіше їсть м'ясо або також рибу, причому зазвичай робить два вечірніх прийоми їжі.

Окрім цього, як стало відомо, футболіст любить гарно поспати, а це не менше 8-ми годин щодня. Водночас, більшу частину сну - приблизно п'ять годин Роналду витрачає на легкий сон в денний час.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що відеоблог "120 Ярдів" опублікував добірку найкращих голів, які знаменитий португальський півзахисник Кріштіану Роналду забивав головою.

Як повідомляв портал Знай.ua, нападаючий "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду купив собі розкішні годинник Rolex.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий півзахисник італійського "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду виклав на свою сторінку в Instagram фотографії з святкування Нового року.