Легіонер київського "Динамо" Карлос Де Пена розповів, як провів зимові канікули і зізнався, що йому найбільше подобається в Україні.
Як повідомляє офіційний сайт клубу, Карлос Де Пена провів відпустку у себе на батьківщині - в Уругваї.
"Я провів відпустку у себе на батьківщині. В Уругваї зараз літо. Вдалося побути з сім'єю, зустрітися з друзями. На кожен день у нас був план подій та заходів з моїми близькими. Бачився з родичами батька і мами, а також з родиною моєї дружини.
Вийшла чудова відпустка, я отримав велике задоволення від неї. А приємна, тепла, літня погода тільки додала гарного настрою, коли ми гуляли по пляжу або смажили барбекю. Потім ми з друзями поїхали до Бразилії, тому відпочинок дійсно вийшов насиченим.
Єдиний мінус - це довгий шлях додому і назад. Залежно від авіаперевізника і сполучення дорога з Києва до Уругваю триває від 25-ти до 36-ти годин, і подолати її - дуже втомлює. Крім того, різниця в часі між нашими країнами становить 5 годин, плюс температура повітря і погода зовсім протилежні: кілька днів тому я ходив в шортах і футболці при +30 градусах, а тепер в зимових речах. Тому, звичайно, організму не так легко швидко перебудуватися. Але це частина моєї роботи.
Тепер радий почати тренування і підготовку, адже відчуваю, що тіло вже просить фізичних навантажень, хоча під час відпустки я і підтримував форму", - розповів футболіст.

Як повідомляв Знай.uа, захисник київського "Динамо" - угорський футболіст Тамаш Кадар залишиться в клубі.

Тамаш Кадар, fcdynamoua
Тамаш Кадар, fcdynamoua

Напередодні з'явилася інформація, що Кадар може перейти в угорський "Фехервар", і вже там пройшов медогляд.

Як пише Dynamo.kiev.ua, Кадар і "Динамо" не ведуть ніяких переговорів з "Фехерваром" щодо трансферу гравця, як напередодні писали угорські ЗМІ.

Кадар разом з "Динамо" вийде з відпустки 10 січня.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, Кадар перейшов у "Динамо" з польського "Леха" у лютому 2017 року.

У поточному сезоні він провів за київський клуб 20 матчів, у яких віддав одну результативну передачу.

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює 29-річного гравця в 4,5 млн євро.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тайсон з "Шахтаря" може перейти в бразильський клуб.