Президент UFC Дана Уайт заявив, що екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) отримає реванш з росіянином Хабібом Нурмагомедовим (28-0) у разі перемоги над Дональдом Серроне (36-13).
Бій Макгрегор - Серроне відбудеться 18 січня на UFC 246.
Конор Макгрегор і Дональд Серроне, mmafighting.com
Конор Макгрегор і Дональд Серроне, mmafighting.com
"Він отримає те, чого чекав і просив. Він жадає реваншу з Хабібом, я думаю, це не великий секрет.
Якщо він виграє в ці вихідні, то отримає шанс на титульний бій. Це буде новий рекорд з продажу платних трансляцій. Це найбільше шоу в історії UFC", - заявив Уайт.
Як писав Знай.ua, Макгрегор зізнався, що був погано підготовлений до бою проти Хабіба Нурмагомедова, який він програв.
Макгрегор розповів, що пив увесь тиждень перед боєм з Нурмагомедовим.
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
"Я не п'ю вже чотири місяці. Минулого разу я пив весь тиждень перед боєм з Хабібом. В моїй крові була отрута або щось подібне. В готелі знаходилися люди з усього світу, я їм дзвонив і домовлявся про спаринги. Вони приходили в зал, де ми влаштовували повноцінний бій без шоломів і охорони. Я перемагав, нокаутуючи їх, а потім йшов святкувати. Я повертався в зал тільки через три дні.
Я не робив те, що повинен був. Я помилявся, і мені вистачить сміливості, щоб визнати це. Я помилився і розчарував людей, але я ніколи не робив так протягом кар'єри, і більше не повторю. Мої люди заслуговують більшого", - розповів Макгрегор в інтерв'ю ESPN.
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

Як писав Знай.ua, бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор обіцяє особливий бій проти Серроне.