Британський ексчемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) прокоментував можливий бій проти колишнього абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Алекандра Усика (17-0, 13 КО).
За словами Ф'юрі, він не зацікавлений в такому поєдинку, оскільки Усик - невідомий боксер.
Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions
"Усика немає в моєму списку. Він - ноунейм. Наш бій нікому не цікавий, тому не принесе ніяких грошей. Чому я повинен хотіти з ним боксувати? Він маленький крузер та іноземець, який погано говорить англійською. Це нікому не цікаво. Я хочу брати участь у великих боях, які будуть цікаві глядачам. Поєдинок з Усиком - не з їх числа.
Якщо Усик переможе Джошуа, то наш бій все одно не стане великою подією. Він залишиться чужинцем у західному світі. Чемпіонські пояси повернулися на Захід. Тут вони і повинні залишитися. Чемпіони світу в суперважкій вазі повинні представляти або Великобританію або США - інших варіантів немає.
Можливо, в Україні Усик - велика зірка, але британців і американців не цікавить якийсь український боксер. Чемпіон світу в хевівейті повинен бути із західного світу", - передає слова Ф'юрі Boxing News 24.

Цей бій називають одним з найбільш очікуваних у 2020 році.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Як писав Знай.ua, Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).

Як повідомив промоутер Едді Хірн в інтерв'ю BoxingScene, бій Усик - Чісора відбудеться 7 березня.
Дерек Чісора
Дерек Чісора

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко та Усик вперше не потрапили в номінацію на звання найкращих боксерів року.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще