Британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) заявив, що хоче провести бій з чемпіоном UFC.
Про це Ф'юрі розповів в інтерв'ю bloodyelbow.com.
За словами Ф'юрі, він не хоче битися за правилами ММА, але готовий на бій у клітці за правилами боксу.
"Мені не хочеться битися за правилами ММА, возитися на настилі і таке інше. Але я б побився в маленьких рукавичках з одним з чемпіонів UFC. Можна зробити бій у клітці за правилами боксу. Думаю, що це було б цікаво.
Коли я поб'ю Деонтея Вайлдера, ми з Даною Уайтом сядемо і попрацюємо певними цифрами і подивимося, який бій буде цікавий. Мені цікавий боєць, доступний для поєдинку і готовий до того, що чемпіон світу з боксу надере йому дупу", - сказав Ф'юрі.

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі розповів, що Конор Макгрегор запропонував йому тренуватися під його керівництвом.

За словами Ф'юрі, він вже тренується з ММА.

"Упевнений, що Конор - фантастичний боєць. Він запропонував мені потренуватися, якщо я колись захочу перейти в ММА. Хіба можна знайти кращого тренера, ніж Конор Макгрегор? Я чекаю можливості потренуватися з Конором. Ми всі розплануємо, після чого я приїду до нього в Дублін.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Минулого тижня я вже провів тренування з ММА з Дарреном Тіллєм. Це приносить мені справжнє задоволення. Я не знаю, де і коли відбудеться бій дебют в ММА. Але після завершення боксерської кар'єри я подумаю про це", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пізніше Конор Макгрегор спростував слова Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, Ф'юрі вирішив замінити тренера напередодні реваншу з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (42-0-1, 41 КО), який відбудеться в лютому 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі повідомив, коли перейде в UFC.