Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів "Великого шолома", вийшла у третій тур Відкритого чемпіонату Австралії - Australian Open-2020.
У другому колі 38-річна Серена Вільямс перемогла 22-річну словенську тенісистку Тамару Цидансек в двох сетах з рахунком 6:2, 6:3.
Перший сет Серена виграла без проблем, вона вела з рахунком 5:1 і закрила партію з третього сет-пойнта.
А в третьому геймі другого сету Цидансек відмовлялася віддавати свою подачу і звела чотири брейк-пойнти американки на нівець. Наступна подача словенки - знову три нереалізовані брейк-пойнти від Вільямс. Серена не могла стримувати свої емоції: кричала і злилася, через що помилялася, і дозволила словенці отримати три брейк-пойнти, але все одно виграла.

Матч тривав 1 годину та 19 хвилин. За цей час Вільямс виконала 7 ейсів, жодного разу не помилилася на подачі, а також на її рахунку 25 активно виграних розіграшів. У Цидансек не було жодного брейк-поінта.
У третьому колі Вільямс зіграє з китаянкою Ван Цян.

Як писав Знай.ua, Серена Вільямс виграла перший титул за три роки.

Серена Вільямс виграла турнір в Окленді (Нова Зеландія).

Серена Вільямс, WTA
Серена Вільямс, WTA

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
У фіналі Вільямс обіграла американку Джесіку Пегулу з рахунком 6:3, 6:4.
Серена Вільямс, WTA
Серена Вільямс, WTA

Це перший титул для 38-річної Вільямс за три роки.

В останній раз вона перемагала на змаганнях на початку 2017 року, вигравши Відкритий чемпіонат Австралії. Після цього Серена Вільямс народила доньку.
А після повернення до змагань, доходила тільки до фіналів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс взяла участь у незвичайному челленджі.