Російського бійця змішаних єдиноборств Олександра Ємельяненка (28-7-1) заарештували за п'яний дебош, який він влаштував селищі Супсех під Анапою.
Відповідне рішення прийняв Анапский суд. Йому призначили адміністративний арешт - сім діб.
Ємельяненка затримали поліцейські, коли він дуже голосно вів себе в громадському місці. Для розглядів його відвезли у відділення поліції.

Як писав Знай.ua, російський боєць Bellator Федір Ємельяненко розповів про стосунки зі своїм молодшим братом Олександром Ємельяненком.

Федір Ємельяненко
Федір Ємельяненко

За словами Федора, він не готовий пробачити брата і спілкуватися з ним.

"Я молюся, щоб людина знайшла себе. Для мене на сьогоднішній день Олександр мертвий.

Він хоче помиритися? Я вас благаю. Нехай спочатку вибачиться перед тими, кого він зґвалтував, образив, на гроші обдурив і так далі. Перед усіма, кого він називав тваринами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Знаєте, скільки років я йому допомагаю? Дуже багато. Зараз найкращою допомогою буде не допомагати йому. От і все. Справа не у втомі. У людини своя дорога, своя життя. Просто шкода людей, які опиняються з ним поруч. Дай бог, щоб він отямився.

Дай бог, щоб це були не просто розмови, що він інший і так далі. Щоб не просто говорив, що читає писання святих отців, а розумів, про що вони говорять. Всі батьки говорять про терпіння і смирення. А коли людина говорить, що навколо неї всі тварини - це не терпіння. Треба звернути погляд всередину себе. І зрозуміти, що головна тварина сидить всередині. І з нею треба боротися. Тоді побачиш навколо себе людей", - заявив Емельяненко-старший.

Як писав портал Знай.ua, Абдулманап Нурмагомедов оцінив внесок Федора Ємельяненка в розвиток ММА.