Швейцарський тенісист Роджер Федерер, 20-кратний переможець турнірів Grand Slam, вийшов до третього коло Australian Open-2020.
У другому колі Роджер Федерер обіграв серба Філіпа Крайиновича з рахунком 6:1, 6:4, 6:1.

Матч тривав 1 годину 32 хвилини. За цей час Федерер зробив 14 ейсів, Крайинович - 4, при цьому швейцарець не зробив жодної "подвійної", тоді як його суперник - 2. За брейкам - 7 проти 1.
У наступному колі Федерер зустрінеться з 47-ю ракеткою світу австралійцем Джоном Міллманом.

Як писав Знай.ua, Федерер виграв перший матч на Australian Open, встановивши новий рекорд турніру.

Як писав Знай.ua, 15 січня, перед стартом Australian Open-2020, відбувся благодійний вечір тенісу, в рамках якого найкращі тенісисти світу зібрали гроші на допомогу по боротьбі з масштабними лісовими пожежами в Австралії, які вирують на континенті вже більше двох місяців.

Найкращі тенісисти світу провели благодійний турнір, twitter.com/WeAreTennis
Найкращі тенісисти світу провели благодійний турнір, twitter.com/WeAreTennis

У виставкових матчах зіграли Рафаель Надаль, Роджер Федерер, Серена Вільямс, Новак Джокович, Наомі Осака, Каролін Возняцкі, Петра Квітова, Нік Кіріос, Домінік Тім, Олександр Звєрєв, Коко Гауфф і Стефанос Циципас.
Тенісисти розділилися на дві команди: команду Вільямс (Williams, Надаль, Джокович, Квітова і Тім) та команду Возняцкі (Возняцкі, Осака, Циципас, Звєрєв і Коко Гауфф).
Команда Серени здобула перемогу на тай-брейку з рахунком 4:3.
В одиночному матчі на корт вийшли Нік Кіріос (команда Возняцкі) і Роджер Федерер (команда Серени). Матч закінчився на тай-брейку з рахунком 8:6 на користь Федерера.
Після заходу була оголошена сума, яку вдалося зібрати - $4,8 мільйони.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс з істерикою вийшла до третього кола Australian Open.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще