Як відомо, чимало знаменитих футболістів погубили свою кар'єру через власну дружину або дівчину. Відтак, в мережі оприлюднили топ-5 гравців, які могли б стати справжніми зіркам футболу, аби вибрали спорт, а не кохання.

  • Знаменитий футболіст Аділь Рамі втратив контракт зі французьким клубом "Марсель" після того, коли пропустив тренування під приводом сімейних обставин. Так, насправді він поїхав на зйомки шоу "Форт Буаяр" зі свою коханою Памелою Андерсон.
  • Відомий турецький футболіст Сердар Азіз був "видворений" з власного футбольного клубу, коли збрехав, що в нього проблеми з животом та, відмовившись грати, поїхав на відпочинок з власною дружиною

Аділь Рамі та Памела Андерсон

  • Аргентинський футболіст Ікарді Мауро став "ізгоєм" після того, коли розпочав зустрічатися зі скандальною моделлю Вандою Нара, яка і розпочала псувати кар'єру молодого футболіста, провертаючи різноманітні махінації у нього за спиною.
  • Кар'єра володара "Золотого м'яча" Андрія Шевченко також стрімко почала падати до низу, коли його дружина захотіла, аби діти перебували в англійськомовному середовищі. А відтак, перехід у "Челсі" став найгіршим періодом для українського футболіста.

Брідж Вейн

  • Відразу кар'єру обох англійських футболістів погубила дружина ексфутболіста збірної Англії Брідж Вейна, коли зрадила йому з іншим футболістом Джоном Террі. В результаті останній став найненависнішим гравцем Англії, а Вейн закінчив свій зірковий шлях у збірній.

Нагадаємо, що Мессі "переміг" Роналду: відео знакового 433-го гола Барселони

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше наймолодшим гравцем за цим показником був Ліонель Мессі (21 рік і 288 днів).

Як повідомляв портал Знай.ua, Мбаппе отримав рекордну пропозицію від Реала.