26 січня американський професійний баскетболіст Кобі Брайант, який виступав в НБА за команду "Лос-Анджелес Лейкерс", загинув при аварії вертольота. Йому був 41 рік.
Очевидець аварії Скотт Дэлін розповів про останні секунди перед трагедією, пише The Sun.
За його словами, був дуже густий туман, і все сталося дуже швидко. Вертоліт знаходився на висоті близько 100-150 футів перед тим, як розбитися.
"Звук був такий, ніби вертоліт просто завис у повітрі, намагаючись знайти маршрут. Потім був гучний удар, тріск розбитого скла і все стихло. Це було дуже, дуже швидко", - розповів Дэлін.

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

Як писав Знай.ua, разом з Брайантом загинула його 13-річна донька Джианна.

Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant
Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant

На борту вертольота було 9 осіб, усі загинули.

Як пише Associated Press, причиною авіакатастрофи могла стати погана видимість через дуже густий туман. Катастрофа сталася на висоті близько 1400 м (430 метрів).
Кобі Брайант з дочкою загинув в авіакатастрофі, Getty Images
Кобі Брайант з дочкою загинув в авіакатастрофі, Getty Images

Брайант всю свою кар'єру виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс" (1996 - 2016). З командою атакуючий захисник став п'ятикратним чемпіоном НБА (2000, 2001, 2002, 2009, 2010).

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

У 2018 році Кобі Брайант отримав премію "Оскар" в номінації "Кращий короткометражний анімаційний фільм" за мультфільм "Дорогий баскетбол" (Dear Basketball). Брайант став автором сценарію та продюсером картини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У ньому він зізнався в любові до баскетболу.

Нагадаємо, трагічно загиблого Кобі Брайанта включать в Зал слави.

Як раніше писав портал Знай.ua, шанувальники Кобі Брайанта створили меморіал біля легендарної арени Лос-Анджелес Лейкерс.