18-річна легкоатлетка Ярослава Магучих, чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор, чемпіонка Європи U18 і U20, завоювала золото на міжнародному легкоатлетичному турнірі Springer-Meeting в Котбусі (Німеччина).
Магучих виграла золото, взявши висоту 1,98 метра. Другою стала ще одна українка - Юлія Левченко з результатом 1,96 метра. Третя - полячка Каміла Ливчинко (1,94 метра).
Вже у статусі переможниці Магучих спробувала взяти висоту в 2,02 метра, але встановити новий рекорд України і новий світовий рекорд U-20 у приміщеннях їй не вдалося.
Як писав Знай.ua, у 2019 році Магучих виграла чемпіонат Європи U-20, стала наймолодшою в історії медалісткою на дорослому чемпіонаті світу і двічі рекордсменкою, побивши юніорський світовий рекорд.

Нагадаємо, раніше Ярослава Магучих була визнана найкращою молодою спортсменкою Європи за версією Європейських олімпійських комітетів.

Як повідомляв Знай.ua, Ярослава Магучих завоювала срібло в стрибках у висоту на дебютному для себе чемпіонаті світу в Досі (Катар).

Ярослава Магучих, Getty Images
Ярослава Магучих, Getty Images
Магучих посіла друге місце з особистим рекордом 2,04 метра. Вона двічі оновлювала особистий рекорд і новий світовий рекорд серед спортсменок U-20 (до 20 років).

🔥🔥🔥🔥 204 Mahuchikh Junior World Record 👍👍👍👍

Geplaatst door Bogdan Bondarenko op Maandag 30 september 2019

Як раніше повідомляв Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще