Чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні, який мав пройти 13-15 березня в Нанкіні (Китай), перенесено на 2021 рік, повідомляється на офіційному сайті Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.
Таке рішення було прийнято у зв'язку з епідемією коронавіруса в Китаї. За останніми даними вірусом заражені вже близько 6000 осіб, з них 132 померли.
Організатори ЧС також відмовилися переносити турнір в іншу країну.
"Ми розглянули варіант перенесення змагань в іншу країну і хочемо подякувати містам, які зголосилися прийняти у себе чемпіонат. Однак, враховуючи стурбованість з приводу поширення вірусу за межі Китаю, ми вирішили не використовувати цей варіант, так як це може спричинити за собою перенесення на ще більший час", - йдеться у заяві прес-служби.

Як писав Знай.ua, 18-річна легкоатлетка Ярослава Магучих, чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор, чемпіонка Європи U18 і U20, завоювала золото на міжнародному легкоатлетичному турнірі Springer-Meeting в Котбусі (Німеччина).
Ярослава Магучих, Getty Images
Ярослава Магучих, Getty Images
Магучих виграла золото, взявши висоту 1,98 метра. Другою стала ще одна українка - Юлія Левченко з результатом 1,96 метра. Третя - полячка Каміла Ливчинко (1,94 метра).

Як повідомляв Знай.ua, Ярослава Магучих була визнана найкращою молодою спортсменкою Європи за версією Європейських олімпійських комітетів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще