Український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО), який програв у бою проти американця Данні Гарсії (36-2, 22 КО), дискваліфікований на рік.
Редкач отримав покарання за укус суперника під час бою.
Нагадаємо, у восьмому раунді Редкач несподівано вкусив за шию свого суперника. Рефері в рингу цього не помітив, а Гарсія розповів про інцидент вже після перемоги.
Гарсія переміг Редкача одноголосним рішенням суддів, boxingscene
Гарсія переміг Редкача одноголосним рішенням суддів, boxingscene
Спортивна комісія штату Нью-Йорк прийняла рішення позбавити ліцензії Редкача на один рік. Крім того, Редкач повинен буде заплатити штраф у розмірі 10 тисяч доларів.
Таким чином, Іван повернеться на ринг не раніше наступного року.
Наголошується, що боксер має право оскаржити це рішення.
Бій за статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBC в напівсередній вазі тривав усі 12 раундів. Оцінки суддів - 118:110, 117:111, 117:111 на користь Гарсії.
Найнесподіванішим і найобговорюванішим моментом бою став укус Редкача.

Як повідомляв Знай.ua, відео активно обговорюють в мережі, і Редкач відповів усім хейтерам, і звинуватив суперника:

"Відео тижня. Не встиг вкусити, він вже плаче. Татів синочок, очі такі, как*ти хочеш? Або в ринг давно не виходили???", - написав Редкач в Instagram.

Іван Редкач відповів хейтерам
Іван Редкач відповів хейтерам

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко та Усик потрапили в топ-100 рейтингу найкращих боксерів в історії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще