Знаменитий американський тренер порівняв чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) з машиною, і оцінив його шанси бою проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО).

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

За словами Атласа, Ломаченко - дуже розумний боксер з хорошою технікою.

"Ломаченко - це машина. Я забув, як його називають зараз. Матриця? Я називаю його "мех" - механізмом.

Я раніше коментував його бої для ESPN, так що я дуже добре знаю Василя. Ломаченко - хороший, дуже розумний хлопець. У нього відмінна команда. Василь - партнер по команді мого Олександра Гвоздика. Він приголомшливий всередині та поза рингом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ломаченко - машина. Я думаю, що замість води або інших рідин він п'є в кутку просте моторне масло. По частині техніки він дуже гарний. Він - Матриця з кутами і Нео, який показує вам всі ці кути з "Матриці".

Цікава річ тут у тому, чи зможе "мех" знешкодити бомбу, тому що Лопес - молодий хлопець, йому 22 роки. Теофимо щойно виграв титул, він може вдарити і він вірить у себе. Молоді хлопці не знають, що хтось може бути краще за них. Цим вони небезпечні.

Вони просто вірять, що можуть зробити це. Такі бійці не знають, як програвати. Так, у них є молодість, віра і сила. Вони проваджені ними", - сказав Атлас.

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.
Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.