Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) розкритикував бій екс-чемпіона світу в двох вагових категоріях Конора Макгрегора (22-4) і Дональда Серроне (36-14) на UFC 246.
Бій тривав всього 40 секунд. За словами Нурмагомедова, це був "добре розіграний цирк".
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
"Думаю, що саме цей бій договірним не був. Все просто - така велика організація не буде так ризикувати. Це був би величезний удар по репутації. А ось з суперником вони вгадали, адже він ніколи нічого серйозного не вигравав.
Він може перемагати, але коли справа доходить до великого бою - він все зливає. В психологічному плані він дуже слабкий чоловік. Так буває. Але це, скажімо так, добре розіграний цирк", - передає слова Нурмагомедова Sport-Express.

Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Дивіться відео бою Макгрегор - Серроне:

Бій пройшов в рамках напівсередньої ваги. Зазначимо, що це був перший бій для Макгрегора після перерви у 16 місяців. Тріумфальне повернення Конора Макгрегора!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Поєдинок Макгрегор - Серроне став головним боєм вечора на UFC 246, який відбувся у Лас-Вегасі.

Знай.ua згадав найгучніші скандали, пов'язані з Конором Макгрегором.