Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) отримає рекордний гонорар за бій проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО), повідомляє портал MixSport.

За інформацією джерела, за бій з Лопесом Ломаченко заробить $4,5 млн. Для нього це буде найбільший гонорар в кар'єрі.

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Як повідомляв Знай.ua, промоутер українця Боб Арум розповів, як ідуть переговори щодо бою Ломаченко - Лопес.
За словами Арума, зараз команди вибирають відповідну дату.
"Переговори просуваються досить добре. Зараз ми повинні вибрати відповідну дату і визначитися, де і як ми представимо цей бій.
Іноземні арени дуже хочуть провести цей поєдинок. Також великий інтерес проявляє Madison Square Garden. Це буде великий бій, ми хочемо переконатися в тому, що він отримає максимальний охват аудиторії", - передає слова Арума Badlefthook.