44-річний екс-воротар київського "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський може очолити Міністерство молоді і спорту, пише pravda.com.ua.

За інформацією джерела, президент України Володимир Зеленський запропонував розділити Міністерство культури і Міністерство молоді та спорту.

Наголошується, що розділенню міністерства заважає Олімпіада-2020, до якої вже має розпочатися підготовка. Створення нового міністерства може призупинити цю роботу. Тому розглядається можливість поділу міністерства.

Таким чином Володимир Бородянський продовжить курирувати питання культури, а питання молоді та спорту планують передати Держагентству спорту у сфері управління Мінкульту. Очолити це відомство може Олександр Шовковський.

Як писав Знай.ua, Олександр Шовковський зробив несподівану заяву.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Шовковський розповів Віктору Вацко про своє минуле. Зокрема, він заявив, що ту легендарну команду 20-річної давності фактично зібрав Йожеф Сабо, запросивши всіх футболістів. А вже потім тренер Валерій Лобановський навчив їх грати по-своєму і досяг успіху.

Валерій Лобановський
Валерій Лобановський

Як раніше писав Знай.ua, Валерій Лобановський включений до рейтингу найкращих тренерів в історії футболу за версією авторитетного видання 90min.

Український тренер посів 23-е місце в рейтингу, випередивши таких відомих тренерів, як Юрген Клопп, Зінедін Зідан, Рафаель Бенітес, Арсен Венгер та інших.

Очолив список легендарний наставник "Манчестер Юнайтед" Сер Алекс Фергюсон.

Топ-10 найкращих тренерів:

  1. Сер Алекс Фергюсон
  2. Арріго Саккі
  3. Рінус Міхелс
  4. Пеп Гвардіола
  5. Джованні Трапаттоні
  6. Йохан Кройф
  7. Ернст Хаппель
  8. Еленіо Еррера
  9. Жозе Моурінью
  10. Боб Пейслі

Як повідомляв портал Знай.ua, "Вест Хем" готовий продати Ярмоленка.