Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО).

Бій Ломаченко - Лопес заплановано на весну.

Спаринг-партнер Ломаченка Стівен Маккена (4-0, 4 КО), який працював у таборі Ломаченка під час його підготовки до бою з Хосе Педрасою (26-3, 13 КО) прокоментував майбутній поєдинок з Лопесом.

Маккена не впевнений у перемозі Ломаченка, і вважає, що Лопес доставить українцю проблеми в рингу.

"Так, я спарингував з Ломаченком. Це був дуже хороший спаринг, він приніс мені багато досвіду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Його бій проти Лопеса буде близьким поєдинком. Думаю, вони покажуть хороший бокс, дуже технічний. Подивимося, що станеться, Теофимо дуже гарний. Ломаченко дуже хитрий у ринзі, робить багато обманних рухів, чудово переміщається на ногах, він всебічно розвинений боксер", - заявив боксер.

Нагадаємо, Ломаченко отримає рекордний гонорар за бій з Лопесом.

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року