Як відомо, знаменита колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Цього разу молода матуся оприлюднила відеоролик, на якому вона напівгола відпрацьовує різноманітні вправи за допомогою резинки.

"Немає часу і коштів на тренажерний зал? Всі відмазки... Досить однієї резинки і годинки часу між домашніми справами, щоб тримати себе в формі", - підписала відео вона.

Морозюк, фото з вільних джерел
Морозюк, фото з вільних джерел

Варто зауважити, що прихильникам така еротичний ролик сподобалася, і ті активно в коментарях пишуть, що знаменитість виглядає неймовірною та ефектною, а також має правильний підхід до життя:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хтось шукає виправдання, а хтось рішення... Правильний стимулюючий спортивний ролик... Все є в ньому: красуня, сексуальність, спорт... Те, що і привертає зараз нинішню молодь...".

Нагадаємо, що подруга футболіста Динамо записала для шанувальників відео в нижній білизні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Морозюк публікує в Instagram відверті фотографії.

Також портал Знай.uа писав, що зробили підбірку фотографій дружин і дівчат футболістів.