Французький футболіст Крістоф Дюгаррі, що зараз працює спортивним коментатором, піддав жорсткій критиці керівництво іспанського клубу "Барселона", за який Дюгаррі грав у 1997-1998 роках.

Про це повідомляє іспанське видання El Mundo Deportivo.

"Це клуб клоунів. У них все відбувається навпаки", - заявив Дюгаррі.

Крістоф Дюгаррі

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Наприклад, вони купили Коутінью та Дембеле, а тепер готові їх продати. У мене складається враження, що у клубу немає довгострокових проектів", - коментує політику клубу колишній гравець.

Дюгаррі пояснює таку поведінку "Барселони" невірним вибором пріоритетів і амбіціями керівника клубу Хосепа Бартомеу.

Президент Барселони Хосеп Бартомеу

"Єдиний пріоритет для них — це переобрання президента на новий термін. У клубі існує непорозуміння. У "Барселони" багато проблем. У клубі дуже багато людей, які не мають професіоналізму, який повинен їм бути властивий", - пояснює Дюгаррі.

Крістоф Дюгаррі - чемпіон світу 1998 року і чемпіон Європи 2000 року у складі французської збірною. За свою недовгу кар'єру в "Барселоні" футболіс встиг стати чемпіонов Іспанії в 1998 році.

Нагадаємо, раніше "Барселона" звільнила головного тренера: хто замінить Вельверде.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Реал" і "Барселона" вперше за 17 років зіграли внічию.

Також "Знай.ua" писав, що зоряний новачок "Бетіса" пішов після образ.