Стало відомо, що 23-річний український боксер напівсередньої ваги Карен Чухаджян переміг росіянина Сергія Воробйова і завоював пояс WBA International. Про це повідомляє Укрінформ.

Карен Чухаджян і Сергій Воробйов

Цей поєдинок став головною подією вечора боксу на арені "Янтарний" в російському місті Калінінград. Бій тривав усі 10 раундів. Зазначається, що лише в перших двох раундах росіянин Воробйов мав перевагу, а в подальшому домінував український спортсмен.

Карен Чухаджян переміг розділеним рішенням суддів. Один суддя віддав перемогу Воробйову 95:96, а двоє проголосували за перемогу Чухаджяна 99:91 та 96:94.

Карен Чухаджян і Сергій Воробйов

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також слід зазначити, що після паски International йде титул WBA Regular, яким володіє російський боксер Олександр Беспутин. Втім, він здав позитивну допінг-пробу. А поясом WBA Super в цій вазі володіє легендарний филлипинский боксер Менні Пак'яо.

Нагадаємо, що український суперважкоатлет Віктор Вихріст, який підписав контракт з компанією EC Boxing Promotion з Німеччини, проведе дебютний бій вже 8 лютого.

Як повідомляв портал "Знай.ua" український боксер напівсередньої ваги Тарас Шелестюк (18-0, 10 KO) переміг аргентинця Луїса Альберто Верона (18-2-2, 9 KO).

Також "Знай.ua" писав, що колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Алекандр Усик (17-0, 13 КО) розпочав підготовку до наступного бою.