Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) назвав головну мету в боксі.

За словами Ломаченка, він хоче прославити ім'я свого батька і тренера Анатолія Миколайовича.
"У боксі я хочу показати, що це не тільки бійка, в якій зійшлися два боксери. Хотілося б продемонструвати людям, що це шоу, яке цікаво дивитися. Хочеться, щоб глядачі від початку до кінця перебували в поєдинку. Для цього, звичайно ж, потрібно бути трохи актором.
У мене є мета, у мене є мрія стати абсолютним чемпіоном світу. Я йду до неї. Сьогодні все в моїх руках, мені надано цей шанс, це все реально. Забігати далі і говорити, чого б я хотів… Я не можу сказати про це зараз. Поки у мене є мета стати абсолютним чемпіоном світу, і я до неї йду.
Анатолій та Василь Ломаченко
Анатолій та Василь Ломаченко
Я просто хочу вписати своє ім'я в історію боксу. Навіть не своє ім'я, а прізвище мого батька - Ломаченка, як геніального тренера. Це моя головна мета", - передає слова Ломаченка Fightnews.

Як писав Знай.ua, навесні Ломаченко повинен провести бій проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО).

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.
Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.