У матчі 34-го туру регулярного чемпіонату ВХЛ між херсонським "Дніпром" і київськими "Крижаними Вовками" сталася масова бійка, повідомляє Isport.ua.

"Крижані вовки" програли "Дніпру" з рахунком 2:8. Матч відбувся 13 лютого.

Призвідником бійки став президент і воротар "Вовків" Андрій Хапков. За бійку гравці команд сумарно отримали 64 хвилини штрафу.

Як раніше писав Знай.ua, воротар хокейного клубу "Нью-Джерсі Девілс" Маккензі Блеквуд під час матчу проти "Айлендерс" втратив кілька зубів, але продовжив гру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляє 24tv.ua, шайба потрапила Блеквуду в захисний шолом. Удар був таким сильним, що йому знадобилася допомога лікарів. В результаті, у хокеїста виявилися вибиті кілька передніх зубів, але він вирішив продовжити гру.

У результаті його команда програла в овертаймі.

Відеоогляд матчу Нью-Джерсі - Айлендерс:

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, батьки влаштували жорстку бійку на хокейному матчі дитячих команд.

У Білорусі, а саме в місті Орша, проходив міжнародний турнір з хокею серед дітей 2008 року народження і молодше. Крім місцевої команди в змаганнях брали участь представники Гродно, Гомеля, Ліди (всі Білорусь), Києва (Україна) і Луча, Бєлгорода, Мурманська (всі Росія).

Найгарячішим вийшов поєдинок між Оршею і Неманом. Причому основні події розгорнулися не на майданчику, а на трибунах. Там зчепилися батьки десятирічних дітей - бійка вийшла масовою і лютою. Нещодавно її відео потрапило в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Канаді хокейний матч переріс на криваве побоїще.